Wednesday, November 16, 2011

Kleepjas kana mee ja sinepiga


Selle retsepti leidsin Nami-namist (väikeste mugandustega) kui ükskord oli jube kana isu ja kahjuks kohalikus poes maitsestatud kanakoibi ei müüdud. Retsept on väga lihtne, ei vaja pikka ettevalmistusaega ja kana tuleb maitsev. Olenevalt meest sõltub ka magusa maitse tugevus. Läheb kordamisele :).

1 kg meeldivat kana (koib, kints, poolkoib)
4 sl mett
2 sl soja kastet/Worcester´i kastet
8 sl ketšupit
1 sl teralist sinepit
soola
pipart

1. Sega kõik ained omavahel kokku kas kausis või otse ahjuplaadil. Soola ja pipart pane maitsejärgi.
2. Küpseta 220 kraadises ahjus umbes 15-20 minutit, keera kana tükid ümber ja küpseta veel umbes 15-20 minutit, kuni kana on valmis.

Suurepärane riisi või lihtsalt salatiga.


No comments:

Post a Comment