Thursday, May 31, 2012

Kollane riis köögiviljadega (4-jale)

See on küll väga lihtne retsept, aga vahel on just lihtsad asjad need, mille peale ei tule. Veidi põnevam riis, kui tavaliselt. Meespere käest sain palju kiita :).

u 2 dl valget riisi (või nii palju kui teil üheks toidukorraks kulub)
u 200 g külmutatud porgandi-herne-maisi segu (võib rohkem ka panna)
karrit, kurkumit

1. Keeda riis nagu tavaliselt.
2. Keetmise lõpupoole lisa külmutatud köögiviljade segu.
3. Kurna.
4. Sega juurde nii palju kurkumit või karrit, kuni oled saavutanud sobiva kollase värvuse. Igaksjuhuks maritse ka.

Mulle meeldib seda teha karriga, sest siis saab veidi vürtsika maitse :). Serveerisin hakklihakastme ja erinevate salatitega.


No comments:

Post a Comment