Meie perel on üheks jõululaua traditsiooniks kartulisalat. Sellel aastal otsustasin olla uuenduslik ja katsetasin seda kiiresti valmivat salatit :). Perele väga meeldis ning läheb kindlasti kordamisele. Retsept jäi silma Postimehest ning on algselt pärit Nami-namist.
500 g keedetud peeti
4 hapukurki/marineeritud kurki
2 purki punaseid konserveeritud ube (kokku umbes 400 g)
hapukoort
majoneesi
maitse järgi soola
1. Tükelda keedetud peedid ja kurgid.
2. Loputa oad veega üle ning kurna korralikult. Lisa peedi-kurgi segule.
3. Lisa meelepärane kogus majoneesi ja hapukoort. Sega läbi ning vajadusel maitsesta soolaga. Ongi valmis :).
Kui on, siis võid salatile lisada ka tükeldatud rohelist sibulat või peterselli.
Mõnusat pühade jätku :)!
PS: salat oleks kindlasti hea ka siis kui lisada keedetud kartuli või allesjäänud prae tükke.
No comments:
Post a Comment