Üks lihtne roog, mida vahelduseks proovida. Retsept pärit Sille toidublogist.
Põhi:
*5 sl tärklist
*1 muna
*2 sl sulatatud võid
*soola
Täidis:
*250 g hakkliha
*1 muna
*1 tl soola
*1 sl hapukoort
*pipart
*riivsaia
*riivjuustu
1. Sega kokku kõik taigna ained. Rulli taigen õliga määritud küpsetuspaberil õhukeseks.
2. Täidiseks sega kõik ained kokku.
3. Määri täidis ühtlaselt lahti rullitud põhjale ja raputa peale riivitud juustu. Rulli tainas ettevaatlikult küpsetuspaberit kasutades kokku.
4. Küpseta 200 kraadi juures 45 minutit.
5. Võta ahjust välja, määri pinnale hapukoort ja raputa peale riivjuustu. Küpseta veel 200 kraadises ahjus umbes 10 minutit.
Mul jäi õhtusöögist kartuliputru üle ning kasutasin seda põhjas. Kuna põhi tuli liiga vedel, siis ei hakanud seda rullima vaid panin pool põhja täidise alla ja teise poole täidise peale. Maitses väga hästi :).
No comments:
Post a Comment