Mäletan, et vist paar aastat tagasi müüdi poodides panna cottat. Mulle see väga maitses ning kui tekkis kokkamise käigus kookospiima ülejääk, otsustasin ka ise panna cotta tegemist katsetada. Katse tuleb tunnistada edukaks ja esimesed kausitäied said otsa juba pooltahkelt :D.
Mõnusalt hapu magustoit, mille valmistamine pole keeruline ja käib kähku :). Retsept Toidutarest.
165 g kookospiima (kasutasin kreemist varianti)
4 spl suhkrut
2 dl maitsestamata jogurtit
3 tl želatiini
2 sl sidruni mahla
2 spl vett
1. Paisuta želatiin sidrunimahla ja vee segus ning sulata kuumaveevannil.
2. Sega kookospiim, suhkur ja toasoe jogurt läbi.
3. Lisa peene joana pidevalt segades želatiin.
4. Tõsta kohe magustoidu kaussidesse ja lase külmas tarduda vähemalt 4 tundi.
No comments:
Post a Comment