Friday, June 24, 2016

Jogurtiga toorpuder (2-le)



Teiseks toorpudru katsetuseks proovisin seda retsepti. Tuli täitsa mõnus ja sai valmis väga vähese vaevaga. See puder on võrreldes eelmisega paksem ning hapukam, seega need, kellele meeldib magusam puder, võiksid pudru peale panna või sisse segada mingit magustajat, näiteks suhkrut, siirupit, mett, moosi või marjapüreed. Retsepti sain Toidutarest.

1,5 dl kaerahelbeid
2,5 dl maitsestamata jogurtit või keefirit
moosi, marju, puuvilju, pähkleid

1. Pane õhtul kaerahelbed ning jogurt või keefir kaussi, sega ja hoia hommikuni külmas.
2. Hommikul sega puder läbi, jaga kaussidesse ning kata meeldivate lisanditega. Ongi valmis!


Ilus värviline algus päevale!

No comments:

Post a Comment