Katsetasin jällegi midagi uut- karrit. Meeldib kindlasti vürtsikate söökide austajatele. Mulle maitses isegi rohkem järgmisel päeval. Läheb kordamisele :). Retsept Rimist.
500 g sea sisefileed või hakkliha (kasutasin hakkliha)
soola
pipart
1 suurem sibul
3-4 küüslauguküünt
2 tšillit
pöidlapikkune jupp ingverit
2 sl sojakastet
400 ml kookospiima
1 laim
1. Prae kuumal pannil tükeldatud liha või hakkliha. Kui kasutad liha, tõsta see kõrvale. Hakklihaga pole seda vaja teha.
2. Lisa tükeldatud sibul, purustatud küüslauk, seemnetest puhastatud ja viilutatud tšilli ning kooritud ja peeneks hakitud ingver. Prae kergelt läbi.
3. Lisa pannile liha, kookospiim ning laimi riivitud koor ja mahl. Lase korraks keema ja maitsesta sojakastmega.
Vürtsikas ja kergelt hapukas kaste. Sobib hästi riisiga.
No comments:
Post a Comment