Friday, February 21, 2014

Feta-hakklihavorm (4-jale)


Alati kui olen teinud salatit feta juustuga, on mul pärast probleem - mida teha alles jäänud fetaga? Sama mure oli jälle paar õhtut tagasi, kuid sel korrali oli lahendus lihtne ja väga maitsev - feta-hakklihavorm. Seda rooga ei ole keeruline teha, koostisosi ei ole palju ja maitseb väga hästi. Mõnus roog õhtuks või nädalavahetusel lõunaks. Retsept toidutarest.

300 g keetmata makarone
1 sibul
2 küünt küüslauku
400 g hakkliha
1 purk (400 g) purustatud tomateid
0,5 dl vett
100 g fetat
soola
pipart
150 g riivitud juustu

1. Keeda makaronid.
2. Samal ajal pruunista pannil hakkliha, tükeldatud sibul ja hakitud küüslauk.
3. Lisa purustatud tomatid, vesi ja tükeldatud feta. Sega korralikult läbi. Maitsesta soola ja pipraga.
4. Kurna makaronid ja lisa hakkliha segule. Sega korralikult läbi ning vala ahjuvormi.
5. Kata juustuga ja küpseta ahjus 200 kraadi juures, kuni juust on sulanud (umbes 5-10 minutit)

PS: kasutasin täistera makarone.

No comments:

Post a Comment