Sellele retsepti leidsin ühest oma lemmikblogist (Joy oma), kus need näksid olid jäätisepulga otsas. Huvitav soolase ja magusa kooslus. Mina kasutasin pärmilehttaigna plaate ja antud kogusest sain 20 pirukat.
1 kg pärmilehttainast
u 150 g Bire´t/Camambert´i (sinihallitusjuust oleks ka mõnus)
kirsimoosi
1 muna
1. Sulata lehttainas üles. Rulli veidi rohkem lahti. Tee pikad ristkülikud.
2. Pane ristküliku ühele otsale tükk juustu ja umbes teelusikas moosi.
3. Tõsta teine ots peale ja suru kahvliga ääred kinni. Võid teha ka väikesed ristkülikud, ühele panna moosi ja juustu ning teise ristküliku peale panna ja neljast äärest kahvliga kinni suruda.
4. Määri munaga ja küpseta 200 kraadises ahjus kuni näksid on pealt kuldsed :).
No comments:
Post a Comment