Mõnus paksu konsistentsiga tummine supp külmadeks talvepäevadeks (kui need ükskord saabuvad). Koostisosi vaadates, tekkis küll natuke kahtlusi, aga tulemus oli väga mõnus. Maitselt on üsna tugev ja veidi apelsinine :). Algne retsept toidutarest.
veid õli
1 sibul
2 küünt küüslaukku
200 g hakkliha
1 purk purustatud tomateid
2 sl tomatipastat
3 dl apelsinimahla
2 keskmist kartulit
1 kanapuljongikuubik
veidi suhkrut
u. 0,25 tl tšillipulbrit
musta pipart
basiilikat
1. Haki sibul ja küüslaugu küüned. Prae potis õlis klaasjaks.
2. Lisa hakkliha ja pruunista.
3. Kalla juurde purustatud tomatid, tomatipasta, apelsinimahl (kui tahad vedelamat suppi, võid ka rohkem panna), kooritud tükeldatud kartulid ja puljongikuubik.
4. Lisa maitseained (suhkur, pipar, tšillipulber, basiilika) ning keeda, kuni kartul on valmis.
No comments:
Post a Comment