Tänaseks lõunaks proovisime tavaliste keedetud kartulite asemel midagi muud. Lõpptulemus oli väga maitsev, tomatid sobisid retsepti hästi ning sibul jäi mõnusalt krõmps. Sobivad pearoaks või millegi kõrvale. Retsept pärit lehelt Perenaine.ee.
7 suuremat kartulit
3-4 tomatit
1 sibul
4 küünt küüslauku
3 sl õli
2-3 tl paprikapulbrit
3 sl teryaki kastet (või mingit teravat kastet)
3 sl tomatikastet
2-3 tl vahemere ürdisegu
soola
pipart
1. Koori kartulid ja lõika sektoriteks.
2. Sega oliivõli, soola, teryaki kastme ja paprikapulbriga läbi.
3. Küpseta ahjuplaadil 200 kraadi juures 25 minutit.
4. Võta ahjust välja, lisa tomatikaste, ratasteks lõigtud sibul, sektoriteks lõigatud tomatid, viilutatud küüslauk ning vahemere ürdisegu.
5. Sega kõik läbi ning küpseta veel 15-20 minutit. Enne ahjust välja võtmist katsu kahvliga, kas kartul on valmis.
No comments:
Post a Comment