Kunagi oli Rakveres Pikal tänaval üks restoran, kuhu me tihti peale mereääres käimist perega sööma läksime. Minul ja vennal oli kindlasti kohustuslikuks käiguks ka magustoit ning meie vaieldamatu lemmik oli see kooslus kolmest omavahel hästi sobivast "naksidrallist" :) - pannkook, banaan ja jäätis.
2 väikest muna
2 dl jahu
3 dl piima
veidi suhkrut
praadimiseks õli
banaane
vaniljejäätist
1. Sega muna, jahu, suhkur ja veidi piima ühtlaseks taignaks.
2. Lisa veel veidi piima ning sega uuesti ühtlaseks. Tee nii, kuni kõik piim on taignasse segatud. Lase veidi seista ja prae õhukesed pannkoogid.
3. Lõika banaanid pooleks.
4. Aseta taldrikule pannkook, pane ühte otsa pool banaani ja rulli banaan pannkoogi sisse.
5. Viimasena lisa taldrikule sobiv kogus jäätist.
Eriti maitsvad, kui pannkoogid on soojad ja krõbedad :).
No comments:
Post a Comment