See retsept on mulle juba pikemat aega Nami-namis silma jäänud ja otsustasin lõpuks ära proovida. Tulemus oli põnev, huvitavalt magus ja hea vaheldus tavalisele kanale.
8 kanakoiba
6 sl vahtrasiirupit
2 sl oliivõli
1 sl Dijoni sinepit
2 küünt küüslaukku
rosmariini
0,5 väikese sidruni mahla
500 g kartulit
soola
pipart
kirsstomateid/porgandit
1. Sega ahjuvormis vahtrasiirup, oliivõli, sinep, rosmariin, sidrunimahl ja purustatud küüslaugu küüned, maitsesta soola ja pipraga.
2. Lisa kastmesse kanakoivad ja sega läbi.
3. Koori kartulid ja lõikka õhukesteks sektoriteks, pane vormi.
4. Koori porgandid ja lõikka pulkadeks ning lisa ka vormi.
5. Küpseta 200 kraadi juures 20 minutit.
6. Tõsta välja ja soovikorral lisa kirsstomatid või kasta kana kastmega.
7. Küpseta veel 15-20 minutit, kuni kana on valmis ja kartulid küpsed.
No comments:
Post a Comment