Uues ajakirjas Toit&Trend oli üks väga lihtne, aga isuäratav retsept. Kuna kodus olid umbes pooled retsepti koostisained ning ma tahtsin retsepti katsetada hommikusöögiks, siis minu puhul sai seenesuupistest pigem seenehommikusöök :). Koostisainete kogus sõltub sööjate arvust ja inimeste eelistustest :).
saia või chiabata viile
riivitud juustu
kirsstomateid vastavalt viilude arvule
punet
marineeritud seeni
1.Nõruta marineeritud seened ning kata nendega ühtlaselt saiaviilud.
2. Lõikka kirsstomatid sektoriteks ning pane igale saiaviilule 1 tomat (ehk 4 sektorit).
3. Raputa peale riivjuustu ning punet. Võid panna ka pitsamaitseainet.
4. Küpseta 200 C ahjus, kuni juust on sulanud.
Ülimaitsev :).
No comments:
Post a Comment