Hetkel on mul tohutu arbuusi isu. Et söömist põnevamaks teha kolasin jällegi netis ja leidsin Nami-namist sellise retsepti. Juba eelmisel aastal oli plaan katsetada, aga see kooslus tundus kuidagi kahtlane. Proovisin lõpuks ära ja mulle ning perele väga maitses. Magus ja soolane korraga :).
arbuusi
fetata
kimp basiilikat
oliivõli
soovil erinevaid seemneid ja pipart
1. Eemalda arbuusil koor ja lõika suuremateks tükkideks, eemalda seemned.
2. Lisa tükelda feta. Minul oli pigem fetalaadne juust, mis ei olnud nii soolane.
3. Lisa juurde ka katki rebitud basiilika ja oliivõli ning sega läbi. Serveerimisel võid peale puistada seemneid ja pipart :).
Sobib iseseisvalt salatina või liha lisandina.
No comments:
Post a Comment